A piece of joy in your inbox every Thursday. To brighten up your day. To show you that you’re not alone. To make you feel connected. Subscribe!

A new direction

Comic about my Change in Direction

Als creatieveling ben ik altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, verfrissende ideeën en prikkelende uitdagingen. Daarom heb ik The Creative Workshopgedaan, en ontdekte… een voor mij heel nieuw ‘genre’: de korte strip. Daar voel ik mij echt helemaal in thuis. 

En wat blijkt? Mensen reageren super enthousiast. Ze herkennen zich erin. Ze moeten erom lachen. Of ze moeten (ineens) ook een beetje om zichzelf lachen. Ze zien nieuwe mogelijkheden. Bekijken het leven eens van een andere kant… 

Dus is het tijd een nieuw avontuur aan te gaan. In plaats van één blog per maand, stuur ik jullie vanaf nu één stripje per week. Of, als de muze me aan mijn oren trekt, misschien wel meer.

De hoofdpersoon? Dat ligt er maar precies aan hoe je het bekijkt. Mijn strip vertrekt altijd vanuit mezelf. Maar omdat wij niet zoveel van elkaar verschillen, zul je zien dat hij uiteindelijk ook over jou gaat.

Hou je vast. Het wordt leuk!

Marijke-vind-het-spannend

Free Ebook

5 ways to get your message across more easily

An e-book full of tips for visual communication that you can apply immediately. You will learn:
  • 5 ways to visually convey your message.
  • When (not) to use which way
  • What's important when you think about hiring someone.
Back to blogs