Elke donderdag een beetje vreugde in je inbox. Om je op te vrolijken. Om te merken dat je niet alleen bent. Om je verbonden te laten voelen. Inschrijven!

Een nieuwe richting

Als creatieveling ben ik altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, verfrissende ideeën en prikkelende uitdagingen. Daarom heb ik The Creative Workshopgedaan, en ontdekte… een voor mij heel nieuw ‘genre’: de korte strip. Daar voel ik mij echt helemaal in thuis. En wat blijkt? Mensen reageren super enthousiast. Ze herkennen zich erin. Ze moeten erom lachen. Of ze moeten (ineens) ook een beetje om zichzelf lachen. Ze zien nieuwe mogelijkheden. Bekijken het leven eens van een andere kant… Dus is het tijd een nieuw avontuur aan te gaan. In plaats van één blog per maand, stuur ik jullie vanaf nu één stripje per week. Of, als de muze me aan mijn oren trekt, misschien wel meer.De hoofdpersoon? Dat ligt er maar precies aan hoe je het bekijkt. Mijn strip vertrekt altijd vanuit mezelf. Maar omdat wij niet zoveel van elkaar verschillen, zul je zien dat hij uiteindelijk ook over jou gaat.Hou je vast. Het wordt leuk!

Marijke-vind-het-spannend


Gratis E-book

5 manieren om je boodschap beter over te brengen

Een e-book vol tips voor visuele communicatie die je meteen kunt toepassen. Je leert:
  • 5 manieren om visueel je boodschap over te brengen.
  • Ook wanneer je welke manier (niet) moet kiezen.
  • En zeker ook wat belangrijk is als je iemand wilt inhuren.
Terug naar strips