Elke donderdag een beetje vreugde in je inbox. Om je op te vrolijken. Om te merken dat je niet alleen bent. Om je verbonden te laten voelen. Inschrijven!

Over mij

​​Marijke van Veldhoven

​Voor mij is het gemakkelijker om in beelden te praten dan met woorden. “Maar dit is natuurlijk niet te tekenen”, zeggen klanten soms. Dan heb ik mijn potlood al vast om te laten zien op hoeveel manieren het wél kan.

​Helder en professioneel

Met mijn tekeningen zorgde ik voor een presentatie die helder, duidelijk en professioneel was. Met grappige elementen erin om de aandacht vast te houden.

Samen met de klant de boodschap duidelijk maken. Daar krijg ik energie van!

We hebben een prachtige set van tekeningen waarmee we originele en effectieve presentaties kunnen maken, waarmee we ons verhaal duidelijker en krachtiger kunnen neerzetten.

Daarnaast waren we genoodzaakt om keer op keer goed na te denken over wie we zijn, wat we doen en wat onze toegevoegde waarde is voor de klant, waardoor dit nu nog scherper op ons netvlies staat. Een mooi bijeffect! Ik zou Marijke daarom absoluut aanraden aan anderen.

​​Herold Janssen, ExperiCom

Ook de boodschap duidelijk krijgen?

Neem vrijblijvend contact op om te zien wat tekeningen voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Ik vind het altijd leuk om mee te denken om het beste resultaat te behalen.