Elke donderdag een beetje vreugde in je inbox. Om je op te vrolijken. Om te merken dat je niet alleen bent. Om je verbonden te laten voelen. Inschrijven!

​Illustraties

Terwijl mensen informatie beter opnemen via beelden, is beeldredactie vaak een sluitpost. Stockmateriaal levert algemene beelden, waardoor je boodschap dreigt te vervlakken. Bovendien verschillen die plaatjes in kwaliteit en stijl.

Kies voor eigen beeld

Draai het om. Als beeld het beste inwerkt op mensen, kun je juist starten met je eigen beeldmateriaal. Bouw je prezi op vanaf de plaatjes. Laat eerst je ideeën tekenen – en houd daar je verhaal omheen.

Op het lijf getekend

Maak je website 100% overtuigend met eigen illustraties, die perfect passen bij jullie corporate image. Een infographic verheldert je productpresentatie. Corporate tekeningen geven je uitingen een unieke uitstraling. Een cartoon haalt de angel uit een pittige boodschap.

Kun je dit tekenen? Ja!

Juist ideeën en abstracte zaken kun je het beste in een beeld vatten. Een beeld maakt ze helder en concreet. Je zult nog verrast zijn op hoeveel manieren die vertaling mogelijk is. Neem nu de proef op de som en laat je moeilijkste onderwerp tekenen.

​Door met name de humor die verstopt zit in je cartoons ben ik enthousiast geraakt. Je aanstekelijke enthousiasme en de ‘ik ga door tot jij tevreden bent’ insteek sprak mij aan erg aan. De twijfel over wat de investering mij zou opleveren verdween toen je mij als aanbieding enkele tekeningen stuurde. Jouw mentaliteit in combinatie met deze tekeningen (die wilde ik gewoon hebben) hebben me over de streep getrokken.

​Anton de Gier, ​Professioneel hulpkapitein bij AppliedVisions

Voorbeeld illustraties

Too big for The NetherlandsTeamwork

We zochten iemand die snel snapt waar het over gaat en vanuit de inhoud kan meedenken. Iemand raadde jou aan en dat heeft uitstekend uitgepakt. Je pikte de informatie snel op en kon meedenken vanuit ons vertrekpunt. Je gaf duidelijk aan dat het draait om een goed resultaat voor ons. Elke drempel om te aarzelen met feedback nam je weg. Zo kwamen we bij een gewoon heel goed resultaat. Je verstaat de kunst om in één keer de essentie op een hele goede manier weer te geven. Simpel en doeltreffend.

​Marinka Drost, Oprichter DocentPlus

Iets voor jou?

WIl je jouw boodschap helder en concreet maken? Verrijk jouw website, huisstijl, brochure of presentatie met unieke illustraties die perfect passen bij jouw bedrijf. Bel of mail voor een gratis adviesgesprek.