Elke donderdag een beetje vreugde in je inbox. Om je op te vrolijken. Om te merken dat je niet alleen bent. Om je verbonden te laten voelen. Inschrijven!

Snacken op de digitale snelweg

Fastfood met kwaliteit390px_dikachterMac_WEB

Op de elektronische snelweg is iedereen hongerig naar échte informatie. Tussen alle trash en ruis zoekt iedereen een antwoord op de vraag van het moment. En wel NU graag!

Stil die honger

Kom online snel ter zake. Wat is het hart van je boodschap? Begin daarmee. Verleid met een directe aanpak: met beeld kom je sneller tot de kern.

Een effectieve tekening of
videoscribe laat alles weg wat niet direct tot jouw doel leidt. Je krijgt dus alleen bloemetjes getekend als je bijtjes wilt aantrekken. Of alleen een dobberende fles als daar duidelijk een boodschap in zit opgesloten.

Hapklare brokken…

Content is king: hoe mooi de verpakking ook, als er geen duidelijke boodschap in de vinden is, verlies je de bezoekers op je website. Ze zijn gericht op zoek. Geef ze dat antwoord (als je het in huis hebt). Wij verwennen jouw doelgroep met hapklare brokken. Gebruiksklare informatie waar mensen echt wat mee kunnen. Waarin ze zich herkennen. Die helder is en waar ze vooral geen tijd mee verliezen.

Creëer een thuisgevoel#3_390px_vogels_plaatjeWEB

Maak het ze niet moeilijk. Als ze eenmaal op jouw site zijn beland, moeten ze zich echt welkom voelen en de informatie makkelijk tot zich kunnen nemen. Ze hoeven zich niet te verkleden, niet met mes en vork te eten, tafellinnen is ook niet nodig. Iedereen is welkom zoals hij of zij is. Laat ze naar hartenlust consumeren.

Waarom wachten?

Message in a Drawing draagt bij tot de goede sfeer én de beknopte boodschap. Ik vat je verhaal samen en tover bovendien een glimlach tevoorschijn. Je doelgroep komt even op adem – en komt terug!


Gratis E-book

5 manieren om je boodschap beter over te brengen

Een e-book vol tips voor visuele communicatie die je meteen kunt toepassen. Je leert:
  • 5 manieren om visueel je boodschap over te brengen.
  • Ook wanneer je welke manier (niet) moet kiezen.
  • En zeker ook wat belangrijk is als je iemand wilt inhuren.
Terug naar strips