Elke donderdag een beetje vreugde in je inbox. Om je op te vrolijken. Om te merken dat je niet alleen bent. Om je verbonden te laten voelen. Inschrijven!

Zoo You Mind?

100 strips gebundeld in een mooi boek

Anxiety Cockatoo keeps yelling at me …

Anderhalf jaar teken ik al met veel plezier strips. Ik vond het tijd om ze allemaal te verzamelen. Met een Kickstarter campagne heb ik gepolst of er animo was en binnen een dag waren er meer dan genoeg mensen die de strips gebundeld wilden hebben. En alsof dat niet genoeg was, selecteerde Kickstarter het als “Project We Love”. Geweldig!

Nu is je kans. De campagne loopt nog tot 7 oktober 2021. Je kunt nu nog een boek bestellen. En bijvoorbeeld je favoriete strip mooi erbij laten printen. Of kaarten erbij nemen.

[tcb-script src=”https://gumroad.com/js/gumroad.js”][/tcb-script]Koop het boek

Er is ook een gratis e-book (hieronder). Of schrijf je hier in voor mijn wekelijkse nieuwsbrief en krijg elke donderdag een strip. 

Gratis E-book

5 manieren om je boodschap beter over te brengen

gratis ebook 5manieren om je boodschap beter over te brengen

Heb je wel eens moeite om je boodschap zó over te brengen, dat hij blijft hangen? Of wil je dat je publiek aan je lippen hangt én lang na afloop kan vertellen wat je zei?

Een e-book vol tips voor visuele communicatie die je meteen kunt toepassen. Je leert:

Je gegevens worden nooit met iemand gedeeld. Je staat dan ook meteen ingeschreven voor mijn wekelijkse stip. Daar kun je je met één klik ook weer uitschrijven.