Elke donderdag een beetje vreugde in je inbox. Om je op te vrolijken. Om te merken dat je niet alleen bent. Om je verbonden te laten voelen. Inschrijven!

Nieuw! En toch hetzelfde

Kijk. Hij komt bovendrijven! In de zee van communicatie stroomt hij dapper verder, op weg naar zijn doel. Hij maakt nieuwsgierig. Je wilt hem pakken en openmaken. Dat is jouw boodschap. In mijn tekening. Jouw boodschap heb ik slim verpakt en op weg gestuurd. Met mijn passie voor beeld krijgt jouw boodschap een echt gezicht. En bereikt hij zijn doel.

Message in a Drawing is mijn nieuwe merknaam. Waarom? Omdat-ie precies weergeeft wat ik doe. Wat mijn tekeningen kunnen bereiken – voor jouw organisatie. Ik vertaal jouw boodschap in beelden. Zo wordt die boodschap sneller en soepeler dan je hem ooit met woorden kunt brengen. Dat doe ik samen met mijn team als het nodig is, bijvoorbeeld bij een animatiefilm.

Maak ze blij

Je klanten. Je medewerkers. Je studenten. Mijn tekeningen en onze animaties overtuigen en trekken ze over de streep. Juist bij verandermanagement bespaar je zo tijd en energie. Je tovert een glimlach op een anders zuur gezicht. Sfeer en humor zijn onze kracht.


Gratis E-book

5 manieren om je boodschap beter over te brengen

Een e-book vol tips voor visuele communicatie die je meteen kunt toepassen. Je leert:
  • 5 manieren om visueel je boodschap over te brengen.
  • Ook wanneer je welke manier (niet) moet kiezen.
  • En zeker ook wat belangrijk is als je iemand wilt inhuren.
Terug naar strips