Elke donderdag een beetje vreugde in je inbox. Om je op te vrolijken. Om te merken dat je niet alleen bent. Om je verbonden te laten voelen. Inschrijven!

Daar ligt mijn kracht juist niet

Het is weer Secretaressedag

Zou je dat wel doen?

Op de basisschool wilde ik lange tijd secretaresse worden. Die wens kwam denk ik vooral door het verlangen om alles goed georganiseerd te hebben: dat leek me heerlijk.

Want organisatie en planning was namelijk niet mijn kracht. Ik was altijd aan het zoeken naar iets dat ik kwijt was, had dubbele of vergeten afspraken, om over de chaos in mijn kamer maar niet te spreken. Gelukkig voor alle betrokkenen heb ik die carrière-wens snel laten varen.
 

Weten wat je wèl kunt

Het zal je dan ook niet verbazen dat ik met mijn bedrijf een Virtuele Assistent heb. Zij heeft bij mij gezorgd voor de nodige structuur in mijn agenda en op mijn computer. Zo komt het nooit meer voor dat ik een afspraak vergeet en is mijn atelier netjes opgeruimd. Nou ja, best netjes dan 😉

Sindsdien kan ik me helemaal focussen op wat ik goed kan: tekenen. Kortom: bedankt Ineke!
Inekemijn Virtuele Assistent van ToeDoe

Gratis E-book

5 manieren om je boodschap beter over te brengen

Een e-book vol tips voor visuele communicatie die je meteen kunt toepassen. Je leert:
  • 5 manieren om visueel je boodschap over te brengen.
  • Ook wanneer je welke manier (niet) moet kiezen.
  • En zeker ook wat belangrijk is als je iemand wilt inhuren.
Terug naar strips