Boven de pet | Out of my depth

Cartoon - Out of my depth

Alleen een cartoon deze maand

Ik had een week griep. Heel vervelend. Mijn artikel staat al klaar maar het illustreren lukt me niet meer deze maand. Edoch een willekeurige cartoon is ook de moeite. Voel jij je ooit zo ver buiten je kennisgebied? Ik wel. Vooral bij natuurkunde; super interessant maar dat gaat me snel boven de pet. Lastig want ik teken nu voor een natuurkundige. Gelukkig was hij erg geduldig bij de briefing. Met de juiste vertaling kan ik de betekenis van de formules best illustreren. Ha!

Volgende maand ben ik er weer met veel tekeningen. Fris en fruitig.
Zoveel snot

Just a cartoon this month

The flu got me for a week. I have an article ready but illustrating it this month is not an option as it is the last day of May. But I give you a random cartoon to snigger at. Do you ever feel out of your depth like that? I do. I find physics fascinating but quickly hard to understand. Which is awkward because I’m drawing for a physicist. Luckily he was very patient when he briefed me. So I found out I can illustrate the meaning of a formula. With the right translation that is.

I'm back next month with lots of drawings. All fresh!
Zoveel snot

Gratis E-book

5 manieren om je boodschap beter over te brengen

Een e-book vol tips voor visuele communicatie die je meteen kunt toepassen. Je leert:
  • 5 manieren om visueel je boodschap over te brengen.
  • Ook wanneer je welke manier (niet) moet kiezen.
  • En zeker ook wat belangrijk is als je iemand wilt inhuren.
Terug naar blogs