Elke donderdag een beetje vreugde in je inbox. Om je op te vrolijken. Om te merken dat je niet alleen bent. Om je verbonden te laten voelen. Inschrijven!

De Ontkenning-Vlinder

Comic about being in denial

Welk dier kan beter zijn eigen kwetsbaarheid ontkennen dan een vlinder? Ik weet nog wel periodes waarin ik zo was. Alles was prima! Dacht ik dan. Terwijl mijn omgeving daar flinke vraagtekens bij zette, fladderde ik moeizaam maar vol goede moed verder.


Gratis E-book

5 manieren om je boodschap beter over te brengen

Een e-book vol tips voor visuele communicatie die je meteen kunt toepassen. Je leert:
  • 5 manieren om visueel je boodschap over te brengen.
  • Ook wanneer je welke manier (niet) moet kiezen.
  • En zeker ook wat belangrijk is als je iemand wilt inhuren.
Terug naar strips