Cartoon_header-homepageVLINDER2

Illustratie in beeld

Terwijl mensen informatie beter opnemen via beelden, is beeldredactie vaak een sluitpost. Stockmateriaal levert algemene beelden, waardoor je boodschap dreigt te vervlakken. Bovendien verschillen die plaatjes in kwaliteit en stijl.

Kies voor eigen beeld

Draai het om. Als beeld het beste inwerkt op mensen, kun je juist starten met je eigen beeldmateriaal. Bouw je prezi op vanaf de plaatjes. Laat eerst je ideeën tekenen – en houd daar je verhaal omheen.

Op het lijf getekend

Maak je website 100% overtuigend met eigen illustraties, die perfect passen bij jullie corporate image. Een infographic verheldert je productpresentatie. Corporate tekeningen geven je uitingen een unieke uitstraling. Een pittige cartoon haalt de angel uit een moeilijke boodschap.

Kun je dit tekenen? Ja!

Juist ideeën en abstracte zaken kun je het beste in een beeld vatten. Een beeld maakt ze helder en concreet. Je zult nog verrast zijn op hoeveel manieren die vertaling mogelijk is. Neem nu de proef op de som en laat je moeilijkste onderwerp tekenen.

Welk plaatje vertelt jouw boodschap? Bel of mail voor een gratis adviesgesprek.

Anton de GierProfessioneel hulpkapitein AppliedVisions

Mijn grootste twijfel zat ‘em in de vraag: wat krijg ik dan voor dat geld? Marijkes mentaliteit van ‘ik ga door tot je tevreden bent’ in combinatie met de tekeningen die ze me als aanbieding stuurde (die wilde ik gewoon hebben) hebben me over de streep getrokken.

Herold JanssenSenior projectmanager / consultant ExperiCom

Onze zorgen of de tekenstijl zou aanpassen bij de identiteit van onze organisatie werden weggenomen door de zeer persoonlijke tekeningen, die niet alleen uitbeelden wat we willen zeggen, maar ook de sfeer uitstralen zoals we zijn en acteren. Een heel knap resultaat. We hebben een prachtige set van tekeningen waarmee we originele en effectieve presentaties kunnen maken, waarmee we ons verhaal duidelijker en krachtiger kunnen neerzetten.

ExperiCom heeft vloeibare intelligentie
MA MSc Lindy van der Veen Consultant Berenschot

De cartoons zijn grappig en ze slaan de spijker op z’n kop! Op de avond zelf vielen ze erg in de smaak, bij de presentatie werd veel gelachen en dat droeg bij aan een goede sfeer.